Overig

Over het zomerrooster

In dit artikel gaf ik aan dat ik me tot 15 september zou houden aan het zomerrooster. Vandaag wil ik jullie even bijpraten over deze verandering. Overmorgen is het namelijk al 15 september! 

Ik heb lang nagedacht, maar het plaatsen van drie artikelen in de week en soms een extra artikel in het weekend bevalt me ontzettend goed. Daarom heb ik een beslissing gemaakt:

IK VERLENG DIT ROOSTER NOG MET EEN MAAND. 

Dit houd in dat ik tot en met 15 oktober een artikel online zet op maandag, woensdag en vrijdag. Soms kan er in het weekend nog een extra artikel online verschijnen, maar dit hoeft niet.
Op de maandagen komt sowieso een artikel uit de rubriek Typisch Kim online (lees hier meer informatie), en op de vrijdagen komt een artikel online over de omgeving en aanraders van de Jura, een streek in Frankrijk waar ik op vakantie ben geweest! Wil je daar meer informatie over, kun je dit artikel even teruglezen.

Ik ben erg tevreden met deze beslissing, om voor nu nog even een maandje dit rooster aan te houden. Wie weet, misschien word dit rooster wel mijn vaste rooster, of heb ik er na volgende maand toch meer behoefte aan om iedere dag een artikel online te zetten. Maar dat bekijk ik langzaam tegen die tijd. Voor nu hou ik me aan dit fijne rooster!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *