Nagels

Only You nagellak: Rio On My Mind

Als jullie deze shoplog hebben gezien, zagen jullie dat ik onder andere deze nagellak kocht bij Ici Paris XL. De groene nagellak is van het merk Only You, en bevat blauwe en paarse shimmer. Ik was erg benieuwd naar deze nagellak, hij leek me erg gaaf! Vandaag is het tijd om deze nagellak aan jullie te laten zien!

Op bovenstaande foto zie je de blauwe en paarse shimmer. Zoals je ziet zit er veel shimmer in de nagellak. Dat belooft veel goeds…

Bovenste nagel: twee laagjes. Onderste nagel: drie laagjes
Bovenste nagel: twee laagjes. Onderste nagel: drie laagjes

Maar als ik eerlijk ben, vielen de swatches me een beetje tegen. Je ziet blauwe shimmer, maar niet zo veel als je zag in het flesje. Van de paarse shimmer is zelfs helemaal niks meer te zien.
Los daarvan is het wel een mooie nagellak, maar in het flesje vind ik ‘m er mooier uitzien dan op de swatches. Wat vinden jullie?
De nagellak net wat egaler en beter dekkend met drie laagjes.

De nagellak Rio On My Mind van Only You is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor €1,65.

(6) Comments

  1. Wat een onwijs mooie kleur!

    1. Het is een mooi kleurtje inderdaad. Ik vind het wel wat jammer dat de shimmer veel subtieler is eenmaal op de swatches, en dat je helemaal geen paarse shimmer ziet.

  2. In het flesje ziet de nagellak er inderdaad een stuk spannender uit dan op de nagels, maar het is wel nog steeds een mooie kleur 🙂 Ook voor de aankomende feestdagen

  3. De kleur vind ik heel mooi. Jammer dat hij toch wat tegenvalt!

  4. De kleur ziet er op het eerste gezicht heel goed uit. Jammer dat de shimmers op de nagels veel minder zichtbaar zijn dan in het flesje..

  5. Wat jammer zeg, in het flesje zag het er zo mooi en veelbelovend uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *