Make-up

On my wishlist #1: Liquid Glitter make-upkwasten

Via Instagram kwam ik deze geweldige Liquid Glitter Brush Set tegen van Boozyshop. Ik vond de kwasten gelijk gaaf! Vandaag komt er voor het eerst een “On my wishlist” artikel online hier op TypischKim.com: een artikel waarin ik items laat zien die ik graag wil hebben. In dit eerste artikel dus deze gave Liquid Glitter Brush Set. 

“Deze Glitter Brush Set Rose Gold is een absolute musthave! Deze prachtige kwasten hebben een transparant handvat vol met gouden glitters, daar wordt je toch gelijk verliefd op! Deze kwastenset bestaat uit 7 verschillende kwasten voor je gezicht, ogen en wenkbrauwen met haren zo zacht als zijde voor een perfecte make up applicatie.
Deze glitter set is inclusief glitter clutch om je kwasten makkelijk in mee te nemen.” aldus Boozyshop. 

Serieus, hoe gaaf zijn deze kwasten? Er is een zilveren, roze en roségouden set verkrijgbaar. Zelf vind ik de roségouden set het mooist. En hoe fijn is het dat je er ook nog zo’n mooie glitter clutch bij krijgt!

Boozyshop.nl

In de set zitten deze zeven kwasten. Voor mij is dat een ideale aanvulling. Voor mijn foundation gebruik ik de Expert Face Brush van Real Techniques, en om de foundation af te poederen gebruik ik een poederkwast van E.L.F. Die kwast is wat te groot vind ik, dus die vind ik niet zo fijn werken. De poederkwast uit deze set lijkt me een fijne grootte hebben.
Verder zitten er in deze set vier kleinere kwasten, die me erg handig lijken voor oogschaduw, net zoals de fan brush: handig om de fall out van oogschaduw mee weg te vegen. Zelf gebruik ik dagelijks niet echt blush, maar wel highlighter. Misschien dat de blushkwast daar ook fijn voor is.

Ik vind het echt een gave kwastenset, en is een goede aanvulling op de kwasten die ik nu dagelijks gebruik.

De Liquid Glitter Brush Set kost €18,95 en kun je hier vinden op Boozyshop.nl.

Heb jij op dit moment ook dingen op je wishlist staan?

Bron foto’s: Boozyshop.nl

3 thoughts on “On my wishlist #1: Liquid Glitter make-upkwasten”

  1. Wat een mooie kwasten! Ik heb vorige week een creasekwast gekocht van Ebelin, die werkt heel fijn. De small shader ziet er interessant uit, lijkt mij ook een fijne kwast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *