Nieuw op de blog: fotoalbum!

Hoi! Bij deze even een kort berichtje tussendoor.
Zoals jullie wellicht weten, heb ik een menupagina genaamd “Over Kim en TypischKim.com”.
Op die pagina heb ik nu ook een fotoalbum gemaakt. Hierin staan foto’s die mij goed omschrijven (denk: cocktails en nacho’s haha), maar ook leuke momenten, zoals toen ik naar de Efteling ging, wanneer ik lekker op het terras ging zitten of ging uit eten. Verder staan er ook reisfoto’s in en foto’s van Elay en Ivy. Maar er staan ook memorabele foto’s in, bijvoorbeeld van toen ik ging paragliden of toen er in de dierentuin opeens een aapje op mijn rug sprong! Net een echt fotoalbum dus! Dit fotoalbum word regelmatig bijgewerkt en leek me een leuke toevoeging op de pagina om mij nog beter te leren kennen – door middel van foto’s!
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Leave a Reply