Make-up Shoppen / Shoplog/Unboxing

Mijn eerste MAC bestelling!

Ja, het is echt waar. Ik heb nog nooit eerder iets van MAC gekocht. Maar toen er een tijdje terug een actie was op de webshop, werd mijn eerste MAC bestelling een feit! Benieuwd naar wat ik kocht?

Het is al een tijdje geleden dat ik de bestelling plaatste. Ik geloof dat er toen 30% korting op ieder product gold. De prijzen die ik bij de producten heb genoteerd zijn de normale prijzen zonder korting.

Als eerste een Powerpoint Eye Pencil in de kleur Bordeauxline / Molé Brown. Dit is een duo potlood, met aan de ene kant een paarse kleur en aan de andere kant een bruine kleur. Ik was nog op zoek naar een mooi paars potlood, en omdat er bij dit potlood ook nog een bruine kant is, heb ik gelijk twee mooie kleuren om een ooglook mee te maken. Ideaal! En ik vind de verpakking ook erg gaaf.
Het oogpotlood kost €19,-.

En dan kon uiteraard de Satin Lipstick in de kleur Faux niet ontbreken! Het is echt een prachtige kleur, en perfect om dagelijks te dragen naar het werk.
De lipstick kost €19,50.

En dan deze Satin lipstick in de kleur Rebel. Het is een prachtige, vrij donkere bessenkleur. Echt gaaf en wat mij betreft ideaal voor een feestje!
Ook deze lipstick kost €19,50.

En als laatste een Matte lipstick, in de kleur Heroine. Zoals jullie misschien weten ben ik echt dol op paarse lipstick, het is denk ik wel mijn favoriete lipstickkleur. En toen ik deze zag, gooide ik ‘m direct in het winkelmandje!
De lipstick kost ook €19,50.

Ik ben echt onwijs blij met deze producten en vind ze ook stuk voor stuk prachtig! Er komen nog aparte artikels over de producten aan, met swatches. Wat is jouw favoriete make-upproduct van MAC?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *