Overig

Waarom ik dol ben op de lente

Ik zeg altijd dat de herfst mijn favoriete seizoen is. En dat is ook zo. Lekker ’s avonds onder een dekentje op de bank met een kopje thee of warme chocomelk, lekker een sjaal omdoen als ik naar buiten ga, de blaadjes die gezellig op de grond liggen, en – zo lang ik binnen zit – vind ik regen iets gezelligs hebben. Maar de lente is ook groot favoriet als ik eerlijk ben. Vandaag deel ik met jullie waarom ik ook erg dol ben op de lente!

Zon

Steeds meer en meer komen de eerste zonnestralen alweer kijken. Heerlijk vind ik dat, en ik merk echt dat zodra de zon schijnt, ik er zoveel mogelijk van wil profiteren. Ik ben dol op het najaar, maar op een gegeven moment duurt het me wat te lang en heb ik echt behoefte aan de warme zonnestralen.

Fluitende vogeltjes 

Dat vind ik zo fijn, wanneer je ’s ochtends de vogeltjes hoort fluiten. Ik word daar gelijk vrolijk van. En wanneer ik zie dat de zon al lekker schijnt, kan mijn dag al niet meer stuk.

Terrasjes

Ik ben er echt dol op om lekker op het terras te zitten. Een lekker drankje drinken of soms zelfs lekker lunchen.

Het is weer wat langer licht

En ik merk dat ik daar, na het lange najaar, ook weer echt behoefte aan heb. Daar voel ik me, in combinatie met de zon, gelijk een stuk energieker door.

IJsjes en slush puppy’s 

Hoewel ik ook gerust ijsjes eet in de winter, is het toch altijd wat aangenamer om lekker een ijsje te eten in de zon.

Cocktails

In het najaar drink ik ook gerust een lekkere mojito, maar ik vind veel leuker om een cocktail te drinken als het wat warmer en zonniger is!

Geen jas meer aan hoeven

Ik ben echt dol op mijn warme winterjas, maar ik vind ook echt heerlijk om met alleen een vestje de deur uit te kunnen. En soms kan dat in de lente ook al!

De natuur staat weer in bloei 

Het ziet er niet alleen prachtig uit, het levert dan ook prachtige natuurfoto’s op.

 

Het enige minpunt wat ik nu even kan bedenken is hooikoorts. De mensen die ook hooikoorts hebben zullen me hierin wel kunnen begrijpen denk ik haha.

Ben jij ook zo dol op de lente?

Instagram
Facebook
Bloglovin’
Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *