In de dierentuin

Zoals jullie misschien weten, ben ik afgelopen zondag met mijn vader naar de dierentuin (Zooparc Overloon) gegaan. Ik besloot mijn camera mee te nemen om “wat” foto’s te maken. Uiteindelijk zijn het 303 foto’s geworden… Na het uitzoeken van de mooiste en beste foto’s kwam ik tot iets minder, namelijk 125 foto’s. Toch ben ik heel blij met de foto’s en ik wil ze graag met jullie delen! Dus, pak er lekker een mok thee bij (of iets anders, mag natuurlijk ook) en kijk mee naar mijn middagje in de dierentuin…

Zo, dat waren een hoop foto’s! Gaan jullie graag naar de dierentuin? Welk soort dieren bekijk je dan extra graag? Zelf kijk ik altijd extra graag bij de tijgers en aapjes.
Hopelijk vonden jullie het leuk om zo een kijkje te nemen bij mijn middagje in de dierentuin!

4 Comments

 1. Kayla

  26 november 2017 at 09:38

  Leuke foto’s heb je gemaakt!

 2. Rosita Elise

  26 november 2017 at 20:33

  Wauuuw wat een mooie fotos! Vooral die leeuwen die zo lekker tegen elkaar liggen te slapen! Love it!

  1. Kim

   26 november 2017 at 20:33

   Wat leuk om te horen, dankjewel!

Leave a Reply