Overig

In de dierentuin

Zoals jullie misschien weten, ben ik afgelopen zondag met mijn vader naar de dierentuin (Zooparc Overloon) gegaan. Ik besloot mijn camera mee te nemen om “wat” foto’s te maken. Uiteindelijk zijn het 303 foto’s geworden… Na het uitzoeken van de mooiste en beste foto’s kwam ik tot iets minder, namelijk 125 foto’s. Toch ben ik heel blij met de foto’s en ik wil ze graag met jullie delen! Dus, pak er lekker een mok thee bij (of iets anders, mag natuurlijk ook) en kijk mee naar mijn middagje in de dierentuin…

Zo, dat waren een hoop foto’s! Gaan jullie graag naar de dierentuin? Welk soort dieren bekijk je dan extra graag? Zelf kijk ik altijd extra graag bij de tijgers en aapjes.
Hopelijk vonden jullie het leuk om zo een kijkje te nemen bij mijn middagje in de dierentuin!

Kim

Eigenaresse van TypischKim.com

Dit vindt je vast ook leuk!

4 Comments

  1. Leuke foto’s heb je gemaakt!

    1. Lief, dankjewel!

  2. Wauuuw wat een mooie fotos! Vooral die leeuwen die zo lekker tegen elkaar liggen te slapen! Love it!

    1. Wat leuk om te horen, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *