Ik ben weer bij de kapper geweest!

Eigenlijk is vrijdag een van de dagen waarop ik een artikel online zet (zie hier het zomerrooster), maar omdat ik gisteren laat in de middag pas naar de kapper ging, moest ik het artikel even een dagje opschuiven. Bij deze!
Het is inmiddels al weer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst naar de kapper ging, maar gisteren was het weer zo ver! Vandaag laat ik jullie graag mijn nieuwe haar zien! 

Hierboven zag je hoe mijn haar voorheen was. Lichtbruin met lichtere en blondere plukjes. Ik had inmiddels al flinke uitgroei. Tijd om daar wat aan te laten doen! Ik wilde graag een nieuwe kant op gaan, en liet me goed adviseren door de kapper…

En hier is het resultaat! Altijd moeilijk om zoiets goed op de foto te zetten, maar jullie gaan het sowieso nog zien op lookfoto’s. Ik heb meer blonde plukjes laten zetten, zodat de uiteindelijke kleur wat lichter word. Ik ging na het zetten van de plukjes voor een verf met roodpaarse pigmenten.

Ik vind het zo gaaf geworden! Ik ben erg blij met het resultaat. Ook is de bob weer wat aangescherpt. De plukjes voor zijn dezelfde lengte gebleven, maar in mijn nek zijn mijn haren weer flink korter geknipt. Mijn haar loopt dus schuin af. Dit had ik al, maar is nu nog wat extremer. Zo gaaf! Voor nu kan ik weer een tijdje met mijn nieuwe haren vooruit!

7 Comments

 1. Romy

  26 augustus 2017 at 18:37

  Oooh die kleur staat je echt goed meid! 😀

  1. Typisch Kim

   26 augustus 2017 at 18:38

   Wat lief, dankjewel!

 2. Saskia

  26 augustus 2017 at 19:13

  Ziet er erg leuk uit! Mooie kleur, past zeker bij je 🙂

 3. Evelyn

  27 augustus 2017 at 08:21

  Wat een mooie kleur! Het staat je echt heel goed.

 4. Kayla

  27 augustus 2017 at 11:01

  Mooie kleur, staat je goed!

 5. Marloes

  27 augustus 2017 at 12:13

  Mooie kleur! Ik wil zelf binnenkort ook weer naar de kapper maar ik heb nog geen idee hoe en wat, dus elke inspiratie is meegenomen 🙂

Leave a Reply