Ik ben terug van vakantie!

Zoals ik al een aantal keer liet vallen, zou ik nog lekker twee weken gaan kamperen in Frankrijk. Inmiddels ben ik weer terug op Nederlandse bodem! En ik heb een heerlijke vakantie gehad… Ik heb een hele hoop foto’s gemaakt, daarom heb ik nieuws voor jullie! 

We zijn op vakantie geweest in de Jura streek, Frankrijk. Wat een onwijs prachtige streek! Ik heb veel foto’s gemaakt en die wil ik graag met jullie delen. Daarom kunnen jullie vanaf nu iedere vrijdag een artikel verwachten over de prachtige omgeving van en aanraders in de Jura! Ik weet nog niet in hoeveel artikels ik alle foto’s en informatie ga verwerken, maar deze artikels komen dus op de vrijdagen online. Wanneer het laatste artikel online komt, zal ik dit aangeven.

Voor nu is het uitpakken, weer parttime werken en weer lekker bloggen! Ik heb voordat ik op vakantie ging vooruit moeten werken, maar omdat roaming nu is afgeschaft kon ik alsnog af en toe mijn blog en andere blogs in de gaten houden!

Zijn jullie afgelopen zomer ook nog op vakantie geweest?

2 Comments

 1. Rebecca

  11 september 2017 at 21:07

  Welkom terug! Ik ben benieuwd naar je updates en foto’s over jullie vakantie! Deze twee foto’s beloven al heel wat.

 2. Jessica J.

  12 september 2017 at 07:50

  Welkom terug! Ik ben benieuwd naar je updates. 🙂
  Goh, op vakantie zijn we niet echt geweest deze zomer. Wel hebben we een aantal festivalletjes in het buitenland bezocht; in Duitsland en in Tsjechië.

Leave a Reply