Persoonlijk

Ik ben jarig!

It’s my birthday! Exact 20 jaar geleden, op 25 april, werd ik geboren! En dat betekent dat ik vandaag 20 kaarsjes mag uitblazen want ik ben 20 jaar geworden! Ik heb vandaag officieel mijn tienerjaren achter me gelaten…
20 Jaar klinkt wel al een stuk volwassener vind ik haha.
Vanochtend werd ik vrolijk wakker toen mijn ouders en zus voor me zongen, en ik de cadeautjes mocht uitpakken! Vandaag heb ik een dagje vrij wat betreft werk, vanavond ga ik met mijn ouders en zus lekker uiteten bij een Grieks restaurant om mijn verjaardag te vieren.

En ik heb overigens toch voor een andere lay-out gekozen. De vorige vond ik ook leuk, maar het was ‘m toch net niet helemaal. Deze lay-out vind ik prachtig! Wat vinden jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *