Haar

Ik heb mijn haren weer geverfd!

Hoi! Allereerst wil ik even zeggen dat er vanaf volgende week maandag gewoon weer de “Typisch Kim” weekverslagen online komen! 

Zoals jullie misschien weten, verf ik mijn haren regelmatig. De laatste keer is toch al weer een tijdje geleden (althans, voor mijn gevoel haha). De afgelopen tijd had ik rood/paarse haren. Ik had inmiddels al weer flink wat uitgroei, dus het werd tijd om mijn haren weer te verven. En dit keer koos ik voor een andere kleur… 

En ik ging voor zwart! Dit heb ik twee jaar geleden ook al gehad, en dit was me toen ook erg goed bevallen.
Ik kocht haarverf van Schwarzkopf, en met behulp van mijn moeder verfden we mijn haren.

Ik ben er erg blij mee! Wat vinden jullie ervan?

4 thoughts on “Ik heb mijn haren weer geverfd!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *