Nagels

Etos A December To Remember limited edition kerstcollectie nagellak Red Velvet

Hebben jullie de limited edition kerstcollectie genaamd “A December To Remember” van Etos al gespot? Ik wel!
Dit zegt Etos over de collectie:

Laat je verleiden door goud, glitter en boudoir glamour met de oogstrelende Etos Limited Edition collectie. Van make-up tot geurkaarsen en nog veel meer; Etos heeft alles in huis voor feestdagen om nooit te vergeten.
Verwen jezelf of iemand anders met de prachtige producten uit de Limited Edition Kerst collectie van Etos. Het assortiment bestaat uit maar liefst 40 luxe musthaves voor gezicht, body, haar én huis. En, de inhoud is net zo luxe als de verpakking. Uiteraard met de zachte prijs van Etos. Wat staat er bij jou op het verlanglijstje?

Er zaten mooie producten in de collectie, waaronder deze nagellak. Een prachtige shimmery donkerrode nagellak met de naam “Red Velvet”. Ik was heel benieuwd hoe deze nagellak zou uitpakken, vandaag laat ik ‘m jullie zien!

Op de linkernagel zie je twee laagjes en op de rechternagel drie laagjes.

Wat een prachtige nagellak, echt een perfecte shimmery donkerrode nagellak voor de feestdagen! Wel heb ik gemerkt dat je echt drie laagjes nodig hebt om de nagellak mooi en egaal te laten dekken. De kwast vind ik trouwens erg fijn lakken! De nagellak droogt glanzend op, maar een glanzende topcoat eroverheen maakt het nog mooier vind ik.

De nagellak heb ik gekocht voor €2,99 bij Etos. Zelf vind ik deze nagellak echt ideaal voor de feestdagen, wat vinden jullie ervan?

(2) Comments

  1. Wat een prachtige, feestelijke kleur! Jammer genoeg zit hier in België geen Etos, anders wist ik het wel!

  2. Super mooi lakje! Prachtig. Heel feestelijk, Etos doet het goed met z’n kerstcollecties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *