Make-up

Essence “Winter Dreamin'” limited edition collectie sheer lipstick

Op dit moment heeft Essence de limited edition collectie genaamd “Winter Dreamin'” in de schappen liggen. Ik nam afgelopen week een kijkje bij de Trekpleister. Er lag op dat moment niet heel veel meer, maar wat er wel nog lag was deze lipstick (01 Hot Cocoa & Fuzzy Socks)! Ik ben normaal niet zo van de lipstick, en als ik al eens lipstick op doe draag ik het liefst een matte lipstick. Maar deze lipstick zag er eigenlijk toch interessant uit dus ik besloot ‘m toch te kopen! 

De verpakking 

Op de verpakking staan leuke winterse stickers, zoals sneeuw en een slee. De verpakking voelt stevig aan en de lipstick draait soepel omhoog.

De swatches 

Zoals jullie op de foto’s hierboven kunnen zien is de lipstick alles behalve matte! Het is glanzend en hier en daar zitten wat roze glittertjes. De lipstick is een sheer lipstick, dus de lipstick heeft geen volle dekking. Toch vind ik dat de lipstick nog aardig wat kleur afgeeft! Het is een kleur die naar mijn idee tussen donkerrood en bruin in zit.
Wat wel een nadeel is (en dat komt denk ik door de combinatie: sheer lipstick + een donkere kleur), is dat de lipstick heel moeilijk is om egaal aan te brengen.
Na een drankje zit de lipstick er voor het grootste deel nog op, maar na een maaltijd mag hij wel bijgewerkt worden.

Verkrijgbaarheid 

De “Winter Dreamin'” limited edition collectie van Essence ligt nog tot aan het einde van januari 2018 in de schappen bij Kruidvat en Trekpleister. De lipstick kost €2,39. Er is ook een roze variant. Klik hier om alle producten uit de collectie te bekijken.

(1) Comment

  1. Ik heb deze lippenstift ook gekocht en ik merk dat wanneer ik de lippenstift na het aanbrengen afhap in een tissue, ik een veel mooier resultaat krijg. Je lippen hebben dan een subtiel kleurtje wat beter blijft zitten. Hierdoor werd het van een teleurstelling een echte blijver voor mij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *