Make-up

Essence Super Last eyeliner: Matt Black

Ik gebruik regelmatig graag eyeliner, maar het blijft voor mij af en toe nog de vraag of het een fijne eyeliner is. Ik heb namelijk wel eens eyeliners gehad die erg in de lijntjes van mijn ooglid trokken, en dat zag er natuurlijk vreemd uit. Mijn geliefde Essence Eyeliner Pen Waterproof was uitgedroogd, en hoewel dit mijn favoriete eyeliner was, wilde ik eens een andere eyeliner proberen. Ik zag de Super Last Eyeliner in Matt Black in het Essence schap en besloot de gok te wagen. Is dit mijn nieuwe favoriete eyeliner geworden?

Dit is de applicator. Ik zal het eerlijk toegeven: de eerste paar keer was dit behoorlijk wennen! Met een eyeliner pen heb je een goede houvast, maar dit was echt even oefenen! Omdat ik dus zo’n makkelijke eyeliner pen gewend was, had ik de eerste paar keren dat ik deze eyeliner gebruikte wat moeite om een mooie lijn te zetten. Nu ik hem een paar keer heb gebruikt, gaat het al beter. Maar het lijntje word nog regelmatig te dik haha!

En hierboven de swatches. De eyeliner is erg dekkend, goed zwart en droogt inderdaad mat op. Het geeft net een leuk extra effect vind ik. Als je goed kijkt zie je dat de eyeliner een klein beetje in de lijntjes van mijn hand is gelopen, maar eenmaal op mijn oogleden heb ik dit niet meer teruggezien gelukkig! Ik vind de eyeliner erg mooi zwart.

Zoek je een nieuwe, goed dekkende zwarte eyeliner met een leuk mat effect? Dan is deze eyeliner geschikt voor jou. Ik gebruik hem regelmatig graag, maar de applicator blijft voor mij toch nog even een dingetje haha!

De Essence Super Last eyeliner in Matt Black kost €2,59 en is nu niet alleen verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister, maar in de Etos filialen druppelen nu ook langzaam de Essence schappen binnen!

(1) Comment

  1. Ooeh die ziet er heel goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *