Make-up

Essence Prismatic Hololighter stick

Ik ben echt dol op holografische nagellak, en tegenwoordig kun je ook “holografische make-up” kopen. Ik ben inmiddels tot de ontdekking gekomen dat holografische make-up niet altijd holografisch is. Toen Essence de Prismatic Hololighter Stick in “10 Be Unique Be A Unicorn” uitbracht, was ik dan ook erg benieuwd. Zou dit make-upproduct dan wel echt holografisch zijn?

Jullie hebben deze highlighter stick ook al voorbij zien komen in deze shoplog.

De dop is in ieder geval wel holografisch!

Als jullie de shoplog hebben gezien, zagen jullie ook al dat de highlighter bij mij helaas kapot was: de stick zat los van de verpakking. Balen, want zo werkt het draaisysteem ook niet meer!

En hierbij de swatches! Helaas, de highlighter is niet holografisch te noemen, maar veranderd wel van blauw naar lila wanneer je ‘m van een andere hoek bekijkt. Het is dus een koele highlighter. Ik had ‘m ook op mijn gezicht aangebracht, maar het was erg moeilijk om deze op de foto te zetten. De highlighter is erg subtiel, maar heel goed op de bouwen en is creamy van textuur.

Het is dus helaas geen holografische highlighter. Los daarvan is hij wel mooi! De stick is goed op de bouwen zodat hij nog intenser word. Ik ben persoonlijk meer van de warme/gouden highlighters, dus of ik deze stick er vaak bij ga pakken weet ik nog niet.

Je kunt de Essence Prismatic Hololighter Stick kopen bij Kruidvat of Trekpleister voor €3,59.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *