Hoi, leuk dat je weer een kijkje neemt op TypischKim.com! Ik hoop dat jullie hele fijne kerstdagen hebben gehad en dat jullie ervan hebben genoten!
Vandaag laat ik jullie een nagellak van Essence zien, die eigenlijk ideaal is als holografische topcoat…

Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt dol op holografische nagellak. Een paar maanden geleden kocht ik al een holografische topcoat van de Primark, die ik regelmatig graag gebruik. Laatst kwam ik deze nagellak tegen van Essence (101 Crashed The Party?!), en het leek wel alsof er holografische deeltjes in zaten…

De verpakking 

We kennen denk ik allemaal wel de nagellakflesjes van Essence. Wat ik wel even wil zeggen is hoe fijn ik de dop vind! Niet alleen wat betreft het vasthouden tijdens het lakken, maar ook dat de dop dezelfde kleur heeft als de nagellak. Echt heel handig!
Ook vind ik het kwastje heel erg fijn. Het kwastje is vrij breed, maar lakt heel gemakkelijk en soepel.

De swatches 

Omdat ik het idee had dat de nagellak beter zou uitkomen als topcoat, bracht ik één laagje aan over een zwarte nagellak. En jawel, de nagellak is niet alleen prachtig over zwarte nagellak, maar het is inderdaad een holografische nagellak! En dan heb ik bovenstaande foto’s nog niet eens in de zon gemaakt (het effect van holografische nagellak is vaak nog zichtbaarder in de zon).
Verder was ik benieuwd hoeveel laagjes de nagellak nodig heeft om volledig te dekken. Op de swatches op bovenstaande foto’s had ik uiteindelijk drie laagjes aangebracht, maar er waren nog wat kale plekken zichtbaar.
Ik vind deze nagellak heel gaaf als topcoat over zwarte nagellak!

Verkrijgbaarheid en prijs 

Deze nagellak, 101 Crashed The Party?! van Essence is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kost €1,69. 

One thought on “Essence nagellak: Crashed The Party?! (holografische topcoat ontdekt!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Catrice "It Pieces Holographic" limited edition collectie nagellak

wo jan 10 , 2018
Hoi, leuk dat je weer een kijkje neemt op TypischKim.com! Ik hoop dat jullie hele fijne kerstdagen hebben gehad en dat jullie ervan hebben genoten! […]