Essence Matt Matt Matt Longlasting lipgloss: Drama Club

Mijn favoriete lipstick/lipglosskleur is paars, maar donkerrood vind ik ook echt prachtig – al helemaal als de kleuren mat zijn. Bij Essence zag ik deze donkerrode lipgloss, de Matt Matt Matt Longlasting lipgloss in de kleur “11 Drama Club”. Donkerrood en mat? Perfecte combinatie! Ik nam de lipgloss mee naar huis om uit te testen en vandaag laat ik ‘m jullie zien!

De applicator vind ik echt onwijs prettig! Het is heel zacht en brengt het product fijn aan.

Ik vind de kleur echt heel erg mooi en hij is ook mooi mat. Het is niet echt een lipgloss te noemen zoals we die van vroeger kennen. Het is toch iets dikker dan dat, maar het zit heel comfortabel op de lippen en plakt totaal niet. Een nadeel aan deze kleur vind ik dat hij niet egaal aanbrengt. Ik ben er een tijdje mee bezig geweest om de lipgloss zo mooi mogelijk aan te brengen. Het werd wel wat beter en egaler, maar je ziet toch nog verschil.
Na een drankje is de lipgloss voor het grootste deel van je lippen af, maar je ziet wel nog een rode waas. De lipgloss heeft een erg sterke karamel geur. Ik vind het persoonlijk erg lekker ruiken, maar de geur is wel aanwezig tijdens het aanbrengen. Eenmaal op je lippen zal je het niet meer ruiken.

Je kunt de Essence Matt Matt Matt Longlasting lipgloss kopen bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,39.

4 Comments

 1. Eva

  21 oktober 2017 at 10:23

  Ik had nog niet eerder van een matte lipgloss gehoord (ik denk dan altijd aan die van vroeger haha lekker glinsteren en plakkerig). De kleur is erg mooi! Wel jammer dat hij er snel vanaf gaat.

  1. Kim

   22 oktober 2017 at 10:55

   Haha die van vroeger inderdaad, zo plakkerig!

 2. Kayla

  21 oktober 2017 at 13:22

  Mooie kleur. Jammer dat hij niet egaal aanbrengt!

 3. Charel

  22 oktober 2017 at 14:25

  Wat een mooie kleur! Lekker intens alleen jammer dat hij niet helemaal geweldig is.

Leave a Reply