Nagels

Essence limited edition collectie Step Into Magic Wonderland nagellak

Van half november tot en met half december ligt de Step Into Magic Wonderland limited edition collectie van Essence in de schappen. De collectie ligt dus nog maar een paar dagen in de winkels, maar ik wilde jullie deze lakjes nog graag laten zien! De nagellak komt in 4 soorten kleuren en heeft het melted chrome effect. Dit is een gaaf effect vind ik zelf, dus bij deze: de nagellak uit de Essence limited edition collectie Step Into Magic Wonderland!

02 Pink dreams are made of this – 03 Chrome into my life – 04 Beat the winter blues – 01 Elfin whispersGave nagellak, hè? Op alle nagels zie je twee laagjes. Een derde laagje is toch mooier en egaler, omdat je nu nog wat kale plekjes ziet. De zilveren nagellak is erg transparant, zelfs een derde laagje zou niet genoeg zijn.
Ik had gedacht dat de nagellak erg streperig zou uitpakken op de nagels, maar dit is gelukkig niet het geval!
De nagellak droogt mat op. Mocht je dit niet zo’n gaaf effect vinden, kun je er gewoon met een glanzende top coat overheen gaan voor een glanzende finish. Zelf ben ik vooral fan van de paarse nagellak.

De Essence limited edition collectie Step Into Magic Wonderland nagellak kost €2,59 per stuk en is nog een aantal dagen te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

(2) Comments

  1. Leuk! Ik hou wel van matte kleuren! De kleuren zijn niet heel erg mijn ding maar kan wel leuk zijn voor een feestje!

  2. Ik heb ze ook gezien in het schap van Essence. Ik heb al veel te veel nagellak dus ik heb ze maar laten staan haha 🙂 Ze zien er erg mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *