Voor vandaag heb ik een leuke tip voor jullie. Zoals jullie wellicht weten zijn mijn nagels (vrijwel) altijd voorzien van nagellak of nepnagels. Vaak vind ik het dan leuk om er wat extra’s bij te doen, zoals nagelstickers!
Essence heeft nu een erg leuke limited edition in de schappen liggen genaamd “Adventure Awaits”. Vorige week zagen jullie al de prachtige lipsticks uit die collectie (klik hier), vandaag laat ik jullie de leuke nagelstickers zien!

Ik vind de stickers erg mooi, met de gouden en turqoise kleuren. Er zitten in totaal 81 stickers in het pakje.
Deze stickers leken me erg mooi in combinatie met een neutrale nagellak.

Verkrijgbaarheid

Dit pakje nagelstickers komt uit de limited edition collectie “Adventure Awaits” van Essence, die van half juni tot eind juli in de schappen ligt bij Kruidvat en Trekpleister. Dit pakje nagelstickers kost €1,99.
Bekijk ook zeker eens de andere producten uit de collectie! Over de lipsticks heb ik al een artikel geschreven, klik hier om deze terug te lezen.

One thought on “Essence limited edition collectie Adventure Awaits nagelstickers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Vakantiefoto's Frankrijk 2018

ma jul 16 , 2018
Voor vandaag heb ik een leuke tip voor jullie. Zoals jullie wellicht weten zijn mijn nagels (vrijwel) altijd voorzien van nagellak of nepnagels. Vaak vind […]