Make-up

Essence limited edition collectie Adventure Awaits metallic lipsticks

Een paar dagen geleden ging ik naar het Kruidvat om nog wat dingen te kopen om mee te nemen op vakantie. Toen ik (uiteraard) nog even rondkeek op de make-upafdeling, zag ik het schap van de nieuwe Essence limited edition collectie genaamd “Adventure Awaits”. Er zaten erg mooie producten tussen, waaronder deze twee lipsticks die ik jullie vandaag laat zien.

De verpakking 

Ik vind de verpakking echt heel erg mooi. De gekleurde maar toch transparante hulzen in de kleur van de lipstick, met gouden details… Ik vind het echt heel gaaf!
De verpakking voelt stevig aan.

De swatches 

De lipsticks hebben gouden glitters, ik was erg benieuwd of je dit op de swatches ook echt zou zien. Het antwoord is ja! Maar, vind ik, wel op een mooie en flatterende manier. Qua het metallic-gehalte vind ik het reuze meevallen. Het zijn mooie lipsticks met gouden glitters, echt metallic vind ik het zelf niet.
De roze lipstick heet: “02 Kisses From Asia” en de donkerrode heet: “01 Kisses From The Orient”. Ik vind de roze erg zomers, de donkerrode vind ik wat chiquer.
De lipsticks dekken erg goed. Ze zijn vrij romig, maar niet té. Een drankje overleven ze prima.

Verkrijgbaarheid 

Ik vind het erg mooie lipsticks en ik ben er erg blij mee! De limited edition collectie “Adventure Awaits” van Essence ligt van half juni tot eind juli in de schappen. Er zitten meerdere prachtige producten in de collectie, zeker eens het bekijken waard!
De lipsticks kosten €2,59 per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *