Zoals jullie in deze shoplog konden zien, scoorde ik tijdens de 1+1 nagellakactie van Kruidvat deze prachtige top coat. In het filmpje vertelde ik ook dat ik deze thuis al had, en hem daardoor per ongeluk dubbel heb gekocht. Maar dat geeft niet: het is een prachtige top coat! De Glamaxy top coat van Essence draagt de naam: “Glamaxy far, far away”. Ik laat ‘m jullie zien! 

De Glamaxy top coat bestaat uit flakies, dus eigenlijk stukjes. Deze stukjes verschillen van kleur wanneer je ze van een andere hoek bekijkt. Bijvoorbeeld: neem de flakies uit deze top coat. Hou je je nagel omhoog, zie je vooral oranje en gele flakies. Hou je je nagel omlaag, zie je groene flakies. Klinkt misschien wat vaag, maar de swatch foto’s hier beneden spreken voor zich!

Links met één laagje Glamaxy top coat, rechts met twee laagjes.
Links met één laagje Glamaxy top coat, rechts met twee laagjes.

Ik vind deze top coat zo onwijs mooi! Het speelse aan deze topcoat is dat de flakies van kleur veranderen wanneer je ze van een andere hoek bekijkt. Echt een aanrader om je manicure eens een kleurrijke upgrade te geven! Persoonlijk vind ik deze top coat erg mooi om in de herfst te dragen, vooral over een donkerpaarse nagellak: precies zoals ik op de swatches heb gedaan.

Ik kocht de Glamaxy top coat van Essence tijdens de 1+1 nagellakactie van Kruidvat, maar normaal kost deze €1,99. Ik vind het echt een prachtige top coat, wat vinden jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Only You nagellak: Rio On My Mind

wo okt 11 , 2017
Zoals jullie in deze shoplog konden zien, scoorde ik tijdens de 1+1 nagellakactie van Kruidvat deze prachtige top coat. In het filmpje vertelde ik ook […]