Een prachtige wereldkaart als eyecatcher in je interieur (NL)

Zoals jullie wellicht weten, is reizen één van mijn grootste hobby’s. Sterker nog, ik ben net een kleine 3 weken terug van het prachtige Cuba! Hier komen uiteraard fotografie artikelen van online. Toen CanvasCompany mij vroeg om een wereldkaart op aluminium voor ze te testen, kon ik natuurlijk geen nee zeggen! Want zo’n grote, mooie wereldkaart is natuurlijk een echte eyecatcher in je interieur. Vandaag vertel ik jullie meer over deze hele fijne webshop en natuurlijk de wereldkaart zelf.

Nou, laat ik eerst even beginnen met het feit hoe moeilijk ik het vond om een keuze te maken. De webshop heeft niet alleen veel keuze, maar ook hele mooie designs. Uiteindelijk had ik de volgende top 3:

Bron foto: wereldkaarten.nl

Deze wereldkaart is heel strak maar heeft toch een zachte, blauwe kleur. Leuk detail is dat de namen van de landen erin staan. Deze is te vinden onder ‘Oceanen aluminium’.

Bron foto: wereldkaarten.nl

Dit was nummer 2. Mooie gouden opdruk, en een marmeren achtergrond. Heel trendy. Te vinden onder ‘Goud marmer aluminium’.

Maar ik ging toch voor deze. Waarom? Niet alleen door de mooie groene kleur (welke heel subtiel van licht naar donker overloopt), maar vooral om de tekst.
“Let’s see it all”. Ja, dat is wel heel passend voor de reislust die ik nu heb, en de mooie reizen die nog voor me op de planning staan. Daarnaast staat er in de linkerhoek een kompas bij, wat ik een mooi detail vind.

Op dit moment hangt de wereldkaart mooi op mijn kamer, en wanneer ik op mezelf woon wil ik deze wereldkaart boven de bank in de woonkamer hangen, als echte eyecatcher.
De wereldkaart die ik mocht uitkiezen heeft een grootte van 90 x 60 en
kost € 79,95. Het is gemaakt van geborsteld aluminium. Wanneer je kiest voor geborsteld aluminium, krijgt de foto een ruw en levendig effect, in plaats van geheel glad.

Daarnaast zijn er meerdere varianten beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een houten wereldkaart, of een wereldkaart op canvas, plexiglas, enzovoorts. Ze hebben niet alleen veel keuze qua designs, maar ook veel keuze in het materiaal.

De wereldkaart ontving ik al binnen enkele dagen. Het kwam goed verpakt binnen in wat dikker inpakfolie en kapjes van plastic op de hoeken. De wereldkaart voelde stevig aan, maar was wel licht van gewicht door het aluminium materiaal. De witte achtergrond is glad, en de groene wereldsticker heeft een subtiel ruwe oppervlakte vanwege het geborsteld aluminium. Een heel mooi extraatje vind ik zelf. Ik vind dit net wat specialer dan wanneer de wereldsticker ook helemaal glad zou zijn.

Ik ben ontzettend blij met deze wereldkaart. Dankjewel CanavasCompany! Wanneer je ook nog op zoek bent naar een echte eyecatcher in je interieur in de vorm van een wereldkaart, neem zeker een kijkje op wereldkaarten.nl!

Dit artikel is in samenwerking met CanvasCompany,
die mij een product gratis toestuurde ter review.