TypischKim.com bestaat een half jaar! (Q&A oproep!)

Hoera! Vandaag bestaat TypischKim.com precies een half jaar! Hoe bizar, de tijd is zo snel gegaan… Vandaag praat ik jullie graag een beetje bij en doe ik een oproep voor een Q&A!

Hoe het begon

Ik volgde al lang met veel plezier meerdere blogs. Schrijven en fotograferen zijn grote hobby’s van me. Op een dag kwam het idee om zelf een blog te beginnen, zodat ik het schrijven en fotograferen kon combineren en delen. Ik was er lang mee bezig, en uiteindelijk kwam TypischKim voor het eerst online op 1 januari 2015! Ik schreef toen vooral over make-up en nagels.
Ik had het erg druk met mijn opleiding, en helaas kon ik het op een gegeven moment niet meer combineren. Ik heb me daarom gefocust op school, en wanneer ik wat tijd over had, was ik bezig met mijn blog.
En toen, op 27 juli 2017 kwam een droom van me in vervulling: TypischKim kreeg een eigen domein!

En dat is inmiddels al een half jaar geleden 

Ik heb het al vaker gezegd in de weekverslagen, maar ik vind de tijd bizar snel gaan! Het gevoel, een half jaar geleden, toen TypischKim.com online ging… Ik was zo trots als een pauw! Dat ben ik nu nog altijd, ik ben zo blij met mijn blog en bloggen is dan ook mijn grootste hobby!
Op 29 juli 2017 kondigde ik een zomerrooster aan: ik zou alleen een artikel plaatsen op maandag, woensdag en vrijdag. Dit omdat ik ook nog op vakantie ging. Het plan was om dit rooster te houden tot 15 september, maar het beviel me eigenlijk heel goed om alleen op die drie dagen een artikel online te hebben. Sindsdien hou ik nog steeds dit blogschema aan! Ik ben inmiddels afgestudeerd, en omdat ik nu werk, vind ik dit blogschema heel prettig om aan te houden.
Toen mijn blog nog geen eigen domeinregistratie had, schreef ik vooral over make-up en nagels, en af en toe schreef ik een beetje over mezelf. Nu, op TypischKim.com, schrijf ik nog steeds over make-up en nagels en komt er iedere maandag een weekverslag online (waarin ik laat zien wat ik de week ervoor allemaal gedaan heb). Daarnaast schrijf ik nu ook over boeken, films en series, enzovoorts.

Wil je trouwens meer over mij en mijn blog lezen? Klik dan hier.

Laten we het vieren! 

Om dit te vieren, leek het me leuk om hierbij een Q&A oproep te doen! Heb je leuke vragen, ik beantwoord ze graag! Dit kan over van alles en nog wat gaan: mijn blog, mijzelf, enzovoorts! Laat je vragen hierbeneden in de reacties achter, en ik zal ze zo snel mogelijk in een artikel beantwoorden.

Bedankt! 

Ik wil jullie, lieve lezers van TypischKim.com, bij deze ook graag bedanken voor jullie bezoekjes aan mijn blog. Het lezen van mijn artikelen, en het achterlaten van leuke en lieve reacties. Bedankt!

6 Comments

 1. Cynthia

  28 januari 2018 at 13:44

  Gefeliciteerd!! Een half jaar gaat snel. Wat wil je bereiken met jouw blog??

 2. Babs

  28 januari 2018 at 14:11

  Gefeliciteerd! Het gaat inderdaad heel snel.
  Wat is tot nu toe het fijnste product wat je getest hebt?

 3. Fabienne, Enjoyyourownbeauty

  28 januari 2018 at 14:57

  Leuk geschreven.

  Nu heb ik wel een gekke vraag maar wat voor haarkleur heb je? Ik vind je kleur echt prachtig!

  Liefs!

 4. Neverdullmoments

  28 januari 2018 at 18:16

  Hoi Kim,

  Wat een leuke mijlpaal, gefeliciteerd! Op welk artikel ben je het meest trots?

 5. Saskia

  28 januari 2018 at 19:22

  Gefeliciteerd met je half jaarlijks bestaan van je blog! Op naar nog vele blog (half)jaren! 🙂
  Mijn vragen:
  Wat zou je ooit nog willen doen maar durf je niet goed?
  Welk nummer maakt jou altijd vrolijk?
  Wat doe jet het liefste op een vrije dag?

 6. Mariska

  28 januari 2018 at 21:28

  Leuk, gefeliciteerd en nog vele blog jaren 🙂

Leave a Reply