Make-up

Catrice The Ultimate Chrome Collection oogschaduwpalette

Zoals jullie in dit artikel konden lezen, kocht ik een make-upbox van Catrice bij Trekpleister. In die make-upbox zat onder andere dit oogschaduwpalette: The Ultimate Chome Collection oogschaduwpalette. Ik was gelijk nieuwsgierig. Inmiddels heb ik de oogschaduws geswatcht en vandaag laat ik jullie dit palette zien! 

De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, en zo op mijn arm vond ik de kleuren best gaaf. Toen ik er een look mee wilde maken, kwam ik erachter dat de oogschaduws eenmaal op mijn oog erg vlak uitpakten. Het leek net alsof ik één kleur had aangebracht. De vierde en zevende kleur sprongen er wel wat meer uit, net zoals de “light” en “sculpt” oogschaduws. Die vind ik dan wel erg gaaf. De afgelopen paar dagen heb ik het “light” oogschaduw op mijn ooglid gedragen met het “sculpt” oogschaduw in de arcadeboog. Dat vond ik wel een mooi effect!

Al met al dus een beetje gemengde gevoelens bij dit palette. De bovenste twee oogschaduws vind ik wel gaaf, en de vierde en zevende oogschaduws springen er wat meer uit – maar de overige oogschaduws vind ik vrij vlak. Wanneer je ze op je ogen gebruikt, lijkt het net alsof je één kleur hebt aangebracht.

Je kunt het Catrice The Ultimate Chrome Collection oogschaduwpalette kopen bij Kruidvat en Trekpleister voor €4,99.
Dit palette zit overigens ook in de Catrice make-upbox, een box met een inhoudswaarde van zo’n €32,- – terwijl je er maar €14,99 voor betaald! Ik kocht de box vorige week toen het in de folder stond, maar ik zag dat Trekpleister deze box ook weer in de folder van deze week heeft staan! Mocht je meer informatie willen over deze box, kun je dit artikel even teruglezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *