Catrice limited edition preview: Dazzle Bomb

“Glitter overal, een echte must-have tijdens de feestdagen zijn glinsterende producten. Behalve glitter brengt de CATRICE Limited Edition Dazzle Bomb trendy make-up technieken zoals strobing naar een hoger niveau”  aldus Catrice over hun nieuwe limited edition collectie genaamd Dazzle Bomb. Vandaag een kijkje in deze collectie: welke prachtige producten kunnen we verwachten?

EYE & LIP POWDER PALETTE: €5,99
Poedertexturen met verschillende effecten variërend van glans tot hele opvallende glans. De poeder kan gebruikt worden als oogschaduw of als lippoeder.
In de kleur: Dazzle Now Or Never.


DAZZLING LIP COLOUR: €4,59
De lipstick met crèmeachtige textuur zorgt voor een prachtige, felle kleur met glinstereffect en het voelt als een waar genot op je lippen.
In de kleuren: Electric Lilac, Precious Plum, Prismatic Pink, Radiant Red, Bronzed Reflection. 

DAZZLINER: €3,59
Geschikt om te gebruiken als eyeliner of als toplaag bij je oogschaduw: de vloeibare eyeliner met kwastje bevat extreem fijne glitterdeeltjes.
In de kleur: Iredescent Eyes.

COSMIC BODY SPARKLE FLUID: €6,99
De vloeibare textuur bevat glinsterende deeltjes die een stralende glans op je huid toveren. Door de pipet te gebruiken kun je goed doseren hoeveel je nodig hebt. 

HOLOGRAPHIC BLUSHING PAPERS: €2,99
De zachte textuur zorgt voor een frisse teint met een natuurlijke roze kleur op je wangen.
In de kleur: Champagne Shower.

LOOSE DAZZLE DUST: €2,89
De losse, fijne glitters zorgen voor glinsterende highlights op je gezicht, je lichaam of je nagels. Strooi het op je nagellak wanneer deze nog niet droog is, strijk het met een kwast op een willekeurige plek op je gezicht of lichaam of mix het met je bodylotion. 

DAZZLE NAIL LACQUER: €3,59
Een felle glinsternagellak zorgt ervoor dat je nagels extra opvallen – kan solo worden gebruikt, maar ook als topcoat.
In de kleuren: Rose Quartz, Gem of Stones, Amethyst. 

GLITTER PEEL-OFF BASE & TOP COAT: €2,99
Moeite met het verwijderen van je nagellak? Met deze gliter Peel-Off Base & Top Coat is dat geen probleem meer! Je kunt het ook gebruiken als een verstevigende laag om je nagels te beschermen of als een glanslaag over je andere nagellak. 

Zo, dat waren alle producten uit de limited edition collectie Dazzle Bomb van Catrice. De collectie ligt in de schappen bij Kruidvat en Trekpleister van half december 2017 tot half januari 2018.

Ik moet eerlijk zeggen dat limited edition collecties van Catrice mij niet echt naar de winkel doen rennen. Maar op deze collectie kan ik echt niet wachten, ik ben erg benieuwd naar de producten! Vooral naar: de eyeliner, nagellak, de Sparkle Fluid, de loose Dazzle Dust en de Holographic Blushing Papers. Ook zal ik eens kijken in de winkel naar die twee paarsige lipsticks. Wat vind jij van deze collectie?

2 thoughts on “Catrice limited edition preview: Dazzle Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *