Catrice limited edition collectie Dawid Tomaszewski nagellak

Sinds oktober ligt de limited edition collectie Dawid Tomaszewski van Catrice in de schappen. Ik vond dat er erg interessante producten tussen zaten, maar ik nam alleen deze nagellak in de kleur Gilded Glitz mee, een prachtige olijfgroene nagellak. Vandaag laat ik ‘m aan jullie zien!

Dawid Tomaszewski is een Duits-Poolse ontwerper en richtte in 2000 zijn kledinglabel op. De producten uit deze limited edition zijn geïnspireerd op zijn herfst/winter collectie 2017.
Hier vind je meer informatie over de ontwerper en de limited edition collectie.

Op de bovenste nagel zie je twee laagjes, op de onderste nagel drie laagjes. Eigenlijk dekt de nagellak al prima met 2 lagen, maar ik vind zelf het resultaat met drie lagen egaler. Wat een gave kleur is het! Een olijfgroene kleur met gouden shimmer. Deze nagellak is zeker niet verkeerd voor de feestdagen vind ik.
Wat me opviel was dat het leek alsof de nagellak wat semi-matte opdroogt. Geeft een gaaf effect bij deze nagellak, maar een glanzende topcoat eroverheen vind ik persoonlijk mooier, zodat de shimmer goed opvalt.

De limited edition collectie Dawid Tomaszewski ligt van oktober tot en met december in de schappen bij Kruidvat en Trekpleister. De nagellak kost €2,99. Wat vinden jullie van deze collectie en deze nagellak?

4 Comments

 1. Lieke

  10 november 2017 at 10:58

  Wat een prachtig kleurtje <3

  1. Kim

   11 november 2017 at 11:48

   Mooi is ‘ie hè? Ik vind de nagellak eigenlijk ook wel geschikt voor de feestdagen haha!

 2. Jessica J.

  12 november 2017 at 12:57

  Oeeeh, prachtig kleurtje voor tijdens de feestdagen! Alleen wat jammer dat hij niet hoogglanzend opdroogt.

  1. Kim

   12 november 2017 at 13:41

   Precies, ik vind een glanzend resultaat zelf ook mooier. Gelukkig kun je er daarom gewoon een glanzende top coat overheen doen.

Leave a Reply