Overig

Blond Amsterdam bidon

Ik drink altijd echt te weinig, en dat is natuurlijk niet goed! Daarom was ik een tijdje geleden op zoek naar een bidon met 1 liter inhoud, zodat ik steeds kan bijhouden hoeveel ik drink. Ik kwam deze geweldig leuke bidon tegen van Blond Amsterdam!

Kijk even hoe leuk dit design (genaamd Paradise) is! Ik vind Blond Amsterdam echt een leuk merk.
Verder zijn er ook bidons met flamingo’s, ijsjes of met een tekst.

De bidon heeft een inhoud van 1 liter. Daardoor is hij wel vrij groot, maar past prima in mijn compacte tas. De bidon is niet geschikt om in de vaatwasser te doen, maar hij is heel gemakkelijk met de hand af te wassen. De bidon is gemaakt van kunststof.

Helaas kwam ik er al snel achter dat de bidon veel lekte. Ik dacht eerst dat ik de dop niet goed had dichtgedraaid, maar die zat helemaal vastgedraaid. Ik probeerde van alles, maar hij bleek lekken. Ik vond dit vervelend, en het leek me ook niet helemaal de bedoeling. Ik besloot om contact op te nemen met Bol.com (waar ik de bidon besteld had). Zij vonden het ook vreemd dat de bidon lekte, en ik kreeg gratis een nieuwe thuisgestuurd. Wat een fijne service, dankjewel Bol.com! Ik denk dat ik net een foute bidon had haha.
De nieuwe bidon lekt niet, is erg handig in gebruik, en erg vrolijk door het leuke design. Zoek je nog een leuke en handige bidon, dan raad ik je deze zeker aan!

Deze bidon (genaamd Paradise) van Blond Amsterdam heb ik bij Bol.com besteld en kost €12,95.

Instagram
Facebook
Bloglovin’
Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *