Make-up

Action make-up: It’s Time For Rose lipstick set

Laatst wandelde ik weer eens door de Action en zag dat ze nieuwe make-upproducten hebben! Ik nam een aantal items mee naar huis en vandaag laat ik jullie deze lipstick set zien, met allemaal rosy tinten!

De lipsticks zitten in een mooie, tinnen verpakking. Ik vind het een leuke verpakking maar wel vrij groot, het neemt dus wel vrij veel ruimte in beslag voor zes kleine lipsticks. Zelf heb ik de favorieten eruit gehaald en in mijn dagelijkse make-uptas gedaan, en de rest in deze tinnen verpakking in mijn make-upstash.

Het zijn vrij kleine lipsticks, maar zo helemaal uitgedraaid zit er toch wel veel lipstick in. De verpakkingen van de lipsticks zelf voelen wel vrij gammel en goedkoop aan, maar het draaisysteem werkt hartstikke goed – niet te stroef en zeker niet te losjes (wat je vaker hebt bij goedkopere lipsticks).

En dan de swatches! De lipsticks hebben geen naam maar wel een nummer. Op die volgorde heb ik ze ook geswatcht. Op de bovenste rij zie je van links naar rechts lipstick 1, 2 en 3, en op de onderste rij – ook van links naar rechts – lipstick 4, 5 en 6.
Ik was gelijk onder de indruk van de goede pigmentatie! De lipsticks zijn vrij romig maar “hechten” zich prima op de huid, met name de twee donkerste kleuren.
Mijn favorieten zijn lipsticks 3 en 4.

Ik vind het een hele handige set. Je hebt zes kleine lipsticks in verschillende rosy tinten. De pigmentatie is erg goed en de houdbaarheid op de lippen is prima. De twee donkerste tinten blijven wat beter op de lippen zitten, maar over het algemeen blijven de lipsticks na een drankje prima zitten. Wellicht is deze set nog een leuke cadeautip?

Deze set kost ongeveer €4,95 en is dus te koop bij de Action!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *