Nagels

Action glam nagellaksetje

Afgelopen vrijdag kwam er een filmpje online op het Youtube kanaal van TypischKim.com. Ik ging shoppen bij de Action, en besloot dat te filmen. Heb je het filmpje gemist, klik hier. Zoals jullie konden zien nam ik dit nagellaksetje mee. Het zag er goed uit, met twee mooie kleuren, een gouden glitter topcoat en een gewone topcoat. Vandaag laat ik jullie dit setje zien!

Verpakking en inhoud

Zoals jullie kunnen zien op de foto’s hierboven kun je de vier kleine nagellakflesjes bij elkaar houden door één grote dop. Hier kun je de nagellakflesjes in klikken. Heel handig! Elk flesje bevat 3 ml.
Omdat de dop ook zo klein is, ligt het niet heel prettig in de hand tijdens het lakken. Het kwastje is dik en vrij breed, en lakt erg fijn.

Van de blauw/groene nagellak heb ik twee laagjes aangebracht, van de glitter topcoat één laagje.
Met de glitter topcoat eroverheen. Op de derde nagel zie je nu twee laagjes glitter topcoat.
Met één laagje glanzende topcoat eroverheen.

De swatches 

De swatches zien er erg goed uit. De blauw/groene nagellak hadden twee laagjes nodig om mooi te dekken. De nagellak was wel vrij dik. Zoals je ziet geeft de glitter topcoat met één laagje al veel glitter af. Maar wat stonk die glitter topcoat zeg! Het rook echt heel heftig, dat was wel minder. Van de blauw/groene nagellak kwamen geen overheersende geur af.

Conclusie 

Ik vind het setje erg mooi, en de kleuren passen goed bij elkaar! Ik vind dit leuke setje zeker een aanrader.
Je kunt dit nagellaksetje kopen bij Action en kost €1,19.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *