Over Kim en TypischKim.com

Hoi! Wat leuk dat je TypischKim.com bezoekt en meer over mij en mijn blog te weten wilt komen!

Over mij 
Mijn naam is Kim (al had je dat vast kunnen raden door de blognaam). Ik ben een 19 jaar oude Limburgse en op 25 april vier ik mijn 20e verjaardag.
Ik hou van schrijven en fotografie, dus met TypischKim.com ben ik helemaal in mijn element! Daarnaast ben ik graag bezig met make-up en nagels. Ik ga graag een middagje winkelen of een bezoekje brengen aan de bioscoop, maar ik kan er ook van genieten om op het terras te zitten met een lekker drankje of om lekker te gaan uiteten. Daarnaast hou ik er ook van om met een boek of film op de bank te zitten. Of met een serie, kan ook.
Ook wil ik graag nieuwe talen leren. Op dit moment spreek ik naast Nederlands en het Limburgse dialect Engels en Duits, en ik kan me goed verstaanbaar maken in het Frans. Een paar woordjes Spaans lukken me ook wel. De volgende taal op mijn lijst om te leren is Italiaans!
Ik ben afgestudeerd binnen de toerismebranche. In drie jaar tijd heb ik zowel een diploma Manager Verkoper Reizen als een diploma Manager Front Office behaald!

Wat overige leuke weetjes over mij:
– We hebben twee Siberische Husky’s, maar ik ben toch meer een kattenmens.
– Ik hou van Mexicaans, Grieks en Italiaans eten. En vis. Daar kun je me echt voor wakker maken!
– Waar je me ook voor kunt wakker maken is een tosti of een lekkere cocktail.
– Ik vind koffie echt niet lekker. Ik ben dan wel een echte theeleut.
– Wat betreft frisdranken bestel ik altijd een ice tea of een cassis.
– Mijn favoriete seizoen is de herfst. Ik geniet er dan ook helemaal van als de herfst eraan komt!
– Naast Kerstmis en Nieuwjaar vind ik het ook geweldig om Halloween te vieren. Een beetje de woonkamer
versieren, enge films kijken… Mijn verjaardag vier ik trouwens ook graag haha!

Over TypischKim.com
Op 01-01-2015 was het zover: TypischKim ging voor het eerst online! Een aantal weken daarvoor was ik druk bezig met het creëren van mijn eigen blog, zodat ik mijn hobby’s zoals schrijven en fotografie kon delen. Het was een logische stap voor mij: ik volgde al een hoop blogs en plots begon het te kriebelen om zelf ook een blog te beginnen. Door mijn hobby’s schrijven en fotografie begon ik TypischKim, maar blogde over andere hobby’s: voornamelijk gingen de artikelen over make-up en nagels. Door mijn opleiding heeft TypischKim een tijdje stil gelegen, maar in 2017 kon ik het gelukkig weer oppakken. Ik ging niet alleen meer over beauty bloggen, maar begon ook te bloggen over reizen, kleding, persoonlijke artikelen, boeken en films, enzovoorts.
TypischKim ging erop vooruit: op 27-07-2017 ging een droom van me in vervulling: TypischKim kreeg een eigen domein! En op
27-09-2017 maakte ik een Youtube kanaal voor TypischKim aan, als leuke aanvulling op de artikelen die op TypischKim.com worden geplaatst.